Úvod / Nálezy

Dubnové nálezy od Berkinse

05. 05. 2004 Autor: candies 7184× 0
Ahoj ve spolek.
Tak se dneska probudím k obědu na kterém je mi sděleno že mám celí víkend jen pro sebe a navíc volný kvartýr, no neberte-to. Jak na potvoru se však dneska u nás udělalo dusno jak v prádelně které navíc střídali přívalové přeháňky. Navíc jsem po celo týdenní noční jak praštěný cihlou po hlavě. Dneska teda nebude z hledání nic. Skočil jsem si aspoň do obchodu pro pivko a začal probírat dubnové nálezy, žádná sláva se však nekoná. Nakonec vybírám to nejzajímavější a posílám vám to na podívání.
Doufám že zítra bude perfektní den na hledání a čeká mě hrnec zlaťáků. I když to možná dopadne jinak!!V tom obchodě pro pivo jsem byl totiž už mezitím třikrát. Hold když kocour není doma tak mají myši..........?



Německá plynová maska. Obal byl však notně rozežrán což mě dost mrzí.







Neznáma mosazná dutá koule. Dále hmoždíř a sekáček na maso Jacka Rozparovače.



Ještě jednou neznáma mosazná koule u menšího otvoru je mosazné sítko. Tak snad asi nějaký filtr. Druhá koule je železná a vyraženo číslo jedna z obou stran.



Pár minciček a jedna medaile. Poslední mince není však pravá,jedná se o nějakou repliku nebo co ?



A na konec jedna půdovka od kolegy z práce. Jedná se o část nějaké vojenské vysílačky nebo rádia. Podle něho to tam nechali partyzáni.Podle mě jsou použité elektronky novějšího data.



Kdo něco poznal tak budu vděčen za info. Zdárec.

Berkins

 Autor: candies

Komentáře