Úvod / Nálezy

Prozatimní konec hledače

02. 09. 2013 Autor: BodasCZ 6223× 4
Zdar hledači
Od tohoto týdne mám min na dva měsíce s detíkem útrum a tak jsem zmněnil lokalitu. Po třech hodinách s prckem v lese jsem skoro nic nenašel až na různé střepiny. Když jsem vyhrabával tu na fotu č. 1, tak šel kolem nějaký starší pár a jelikož Filípek zdraví na dálku každého, tak jsem pozdravil taky a pán se dal do řeči:" Tady nehledejte tady se odstřelovalo a bylo toho dost co nebouchlo, jako kluci jsme to házeli támhle do toho potoka. " po mých zkušenostech s nevybuchlou municí a s prckem za zády se mi zvedal i klobouk na hlavě. a pán pokračuje " Jste slušnej já vám poradím pojďte s náma, " a tak nás dovedl na místo kde mám hledat, že tam bylo ještě dlouho po válce dost co najít a pak nás zavedl k takový bažině a povídá tady je nějakej pásovej auťák. Táta s dědou tam hrabali hned co němci odešli a byl plnej konzerv, jako kluci jsme je jedli..
Musel jsem domu, ale nemohl jsem ani dospat, hned jak to šlo jsem doma dostal propustku na tři hodiny a vyrazil. V bažině jsem našel jen mukrý boty a na místech co mi poradil, už je pěknej bordel všude spousta železa a nic. Když jsem kopal ten majzl, tak jsem myslel bodák a ne, dostal jsem Záchvat smíchu že jsem nechtěl rušit kolemchodící zvědavé houbaře tak jsem jel radši domu. Takže ted už budu mít čas jen koukat na netu a vybírat si svůj detík asi koupím nějakej Garrett 250 nebo euto ace.

 Autor: BodasCZ

Komentáře

schoty

02. 09. 2013, 18:55

Příběh hezkej, ale jsou i takové časy že nekopneš nic, ale uplně nic, krom bordelu

joeblack

02. 09. 2013, 19:35

jo to znám ;-) jedno takový políčko u nás jsem chodil asi tři hodiny a nepíplo ani kousek železa. Už sem chtěl na místě rozšroubovat detík šutrem, a najednou píp agčko šestikrejcar. sice nic moc stav , ale zachránil detík. Myslel sem že už funguje jen na kovové špice mojich bot . ale pak zase hodinu ani pípane, tak sem to pole proklel a mruknu tam až z jiným detíkem.

Rozum

02. 09. 2013, 19:47

I ty jeden....Ono to prijde neboj.

colerko

03. 09. 2013, 08:36

To chce klid. Každý z nás občas donese domu akorát velké prd.